BANDA DE ALERGAT

TOP 5 BENZI DE ALERGAT

1. Bandă de alergare electrică LIFE SPAN TR1000


2. Bandă de alergare electrică NOVA 3.0 TECHFIT


3. Bandă alergare electrică Toorx TRX-40S EVO


4. Bandă de alergare Kondition HM-2800


5. Bandă de alergare electrică FitTronic G4000

DESPRE BENZILE DE ALERGAT PROFESIONALE

Cumpărarea și folosirea unei benzi de alergat poate fi una dintre cele mai înțelepte decizii pe care le poți lua pentru sănătatea ta. Un fitness master ar recomanda oricând o bandă de alergat în defavoarea oricărui alt aparat fitness, cel puțin când vine vorba de exercițiile de acasă.

Au o popularitate extrem de mare, sunt ușor de folosit și dacă sunt utilizate corespunzător oferă beneficii nenumărate, printre care cele mai relevante fiind cele responsabile de pierderea în greutate, prin arderea caloriilor, tonifierea muschilor, precum și avantaje vizibile la nivel cardiovascular.

Dacă vrei să ai posibilitatea de a alerga în orice condiții, fie că e ploaie sau că e întuneric afară, poți evita foarte simplu plata unui abonament la sală, urmărirea emisiunilor televizoate în timpul alergării sau pur și simplu vreți să vă bucurați de avantajul de a nu ieși din casă și a putea face mișcare, sunteți pe drumul cel bun.

Totuși, o bandă de alergat nu e deloc ieftină și de multe ori una accesibilă este lipsită de funcții, sfârșind prin a fi lăsată într-un garaj. Dacă tot aveți de gând să investiți în ceva util, asigurați-vă că plătiți pentru cea mai bună bandă de alergat, care să aibă atât de multe funcții și moduri variate de a fi folosită încât să nu vă stârnească plictiseala.

1

Întrebări frecvente

În ce scop pot folosi o bandă de alergat?

În primul rând, aceasta este o întrebare cât se poate de personală, în sensul că fiecare dintre noi trebuie să știe de ce i-ar trebui o bandă de alergat încă de dinainte de a se gândi de unde își poate procura una. O poți folosi pentru a merge ocazional, atunci când condițiile meteo nu sunt favorabile, pentru alergare sau chiar pentru un antrenament intens.

De asemenea, contează și numărul de persoane ce vor ajunge să folosească cea mai bună bandă de alergat din casă. În acest caz, banda ar trebui să fie atât de versatilă încât să aibă caracteristici și funcții comune pentru toți membri familiei.

Pot cumpăra o bandă de alergat fără a o testa?

Teoretic, da, este posibil să o cumperi, însă ideal ar fi să ai deja o experiența trecută cu o bandă de alergat similară cu cea pe care vrei să o cumperi în viitorul apropiat. La fel de bine poți să citești cât mai multe informații despre aceste aparate de fitness, urmând să citești părerile și recomandările altor utilizatori, respectiv specialiști în domeniul fitnessului.

Mersul la sală sau practicarea activităților fizice de acasă?

Depinde de circumstanțe. Dacă planul tău e acela de a slăbi cu câteva luni înainte de vară pentru a avea o siluetă perfectă, atunci la fel de bine ai putea ca în acea perioadă să mergi la sală, deoarece o bandă de alergat, odată cumpărată, trebuie și folosită frecvent.

Dacă investiția pe care o faci e doar una de moment, atunci e mult mai avantajos mersul la sală, pe lângă faptul că în dotarea acestor locații intră multe alte aparate utile. Pe de altă parte, e mult mai avantajos și mai comod să îți faci acasă propriul spațiu de antrenament.

Ce funcții utile are o bandă de alergat?

Pe lângă structura solidă, materialele de calitate, formă și dimensiuni corespunzătoare, funcțiile sunt cele care caracterizează cea mai bună bandă de alergat. Cu cât este mai mare numărul specificațiilor, cu atât mai utilă și mai motivantă este banda. Mai jos veți găsi și o listă detaliată cu cele mai importante caracteristici ale benzilor de alergat.

2

Funcționalități și specificații ale benzilor de alergat

O gamă largă de programe și funcții oferite de cele mai scumpe, dar și cele mai bune benzi de alergat, sunt gata să îți întoarcă privirea și să îți ridice tentația de a cumpăra. Părerea noastră este că merită, pentru că vei ajunge să înțelegi cât de ușor este să folosești o bandă de alergat profesională și câte beneficii aduce corpului tău.

afisaj electronic banda de alergat
Afișaj electronic

Ecranul benzii de alergat trebuie să fie luminos și informațiile să fie simplu de citit / vizualizat. Să nu uităm că aceste benzi nu pot fi folosite doar de persoanele tinere ce au vederea foarte bună, deci producătorii iau în calcul și folosirea lor de către cei vârstnici.

Pe ecran pot fi afișate informații precum viteza, timpul în care a fost folosită continuu banda sau chiar distanța parcursă, calculată pe baza celor două variabile precedente.

ritm cardiac banda de alergat
Programe asociate ritmului cardiac

Programele benzilor de alergat au la bază atât timpul, cât și efortul depus în această perioadă. Programul pentru ritmul cardiac ajustează intensitatea benzii astfel încât ritmul să rămână într-un interval ideal pentru a putea extrage toate beneficiile fitness din efortul depus fără a intra într-o zonă de pericol în care ritmul cardiac prea ridicat ți-ar putea cauza probleme.

program recuperare banda de alergat
Programe de recuperare

În cazul în care nu ai o condiție fizică foarte bună și nu ai mai făcut mișcare de mult timp, banda de alergat poate folosi acest program pentru a-ți testa aptitudinile și a determina care este nivelul tău. De asemenea, rolul acestui program este de a te ajuta să-ți îmbunătățești starea sau de a reveni la forma de dinainte.

banda de alergat stabila
Stabilitate și confort

Multe persoane refuză să alerge din cauza faptului că rezultatul impactului cu solul al piciorului se reflectă asupra genunchilor și a spatelui. Bandă de alergat(la propriu) trebuie să fie moale, astfel încât fiecare pas făcut să nu-ți zguduie încheieturile.

Și banda de alergat, ca aparat de fitness, trebuie să fie foarte stabilă și bine fixată, astfel încât să poți să te concentrezi doar pe ceea ce ți-ai propus să faci în cadrul antrenamentului, nu pe felul în care structura benzii vibrează sau se mișcă.

dimensiuni banda de alergat
Dimensiunea și viteza benzii

Banda trebuie să fie suficient de lungă și de lată încât să poată mulțumi și cea mai scundă sau înaltă persoană. Asigură-te încă de la început că cei din casă pot folosi banda fără a se plânge de dimensiunile prea mici sau prea mari.

De obicei, de fiecare dată când talpa piciorului ia contact cu suprafața benzii de alergat, aceasta încetinește foarte puțin ca urmare a frecării. Caută cea mai bună bandă de alergat și vei avea mai puține probleme de acest fel.

Aceasta va veni prelubrifiată, însă tot va trebui să folosești diferite utilizabile pentru ca alunecarea benzii să nu influențeze negativ viteza de mișcare. În manualul de instrucțiuni e posibil să poți găsi ce tip de substanță lubrifiantă trebuie să folosești, precum și cât de frecvent s-o aplici.

Dacă ești pasionat de jogging sau vrei să faci performanță și ai nevoie de o bandă pe care să te antrenezi oricând, ai nevoie de un aparat pe care poți atinge o viteză de cel puțin 16 km/h.

greutate maxima admisa banda de alergat
Greutatea maximă admisă

Benzile de alergat sunt realizate pentru a tolera diferite greutăți. Fiecare dintre ele are un marcaj pe care se precizează greutatea maximă pe care o poate susține banda în așa fel încât să funcționeze normal și să nu existe riscul de a se defecta.

Depășirea limitei admise de banda de alergat ar putea conduce la deteriorarea calității benzii sau, într-un caz și mai nefericit, rănirea utilizatorului. Benzile de alergat sunt susținute de un „motor”. Cu cât este mai puternic, cu atât poate suporta o greutate mai mare.

zgomot banda de alergat
Zgomotul

Nu e ca și cum vorbim de o mașină de spălat, însă și benzile de alergat pot produce zgomote. Deseori simțim nevoia să alergam dimineața devreme sau seara târziu, uneori poate și din cauza faptului că timpul nu ne permite.

Dacă n-ai de ales și trebuie să te pricopsești cu o bandă de alergat zgomotoasă, atunci tot ce rămâne de făcut este să îi găsești un loc într-o camera în care sunetele să nu deranjeze pe nimeni. Dacă aveai de gând să folosești banda în timp ce urmăreai televizorul sau voiai să asculți muzică și afli ulterior că este destul de zgomotoasă încât să nu auzi mare lucru din ce se întâmplă în jur, riști să ajungi în ipostaza de a nu-ți mai dori să o folosești.

inclinare banda de alergat
Înclinarea

Funcția de înclinare adaugă un plus de intensitate antrenamentului prin ridicarea benzii în partea frontală. Mai exact, vei experimenta senzația de a alerga pe un deal, făcând ca activitatea să fie mai stimulantă și mai dificilă.

Există modele ce îți permit să schimbi unghiul de înclinare direct în timpul funcționării, folosind panoul de control. Având una care se înclină manual, va trebui să oprești antrenamentul, să te dai jos de pe banda de alergat și să ajustezi unghiul.

Pentru a avea siguranța că modelul de bandă de alergat pe care l-ai ales te va solicita la maxim și va fi un adevărat obstacol, unghiul de înclinare la care poate ajunge trebuie să fie de cel puțin 12 grade. Anumite benzi de alergat au program special pentru urcare ce reproduce o serie de “dealuri” prin schimbarea frecventă și repetată a unghiului la înălțimi variate.

functii de siguranta banda de alergat
Funcție de siguranță

Îți recomandăm ca banda aleasă să aibă un buton de siguranță. Nu se știe cine poate ajunge în apropierea ei și în ce circumstanțe se va decide să se urce pe ea. Butonul pur și simplu blochează mișcarea benzii până când este reactivată.

Acest buton poate fi utilizat și pentru oprirea imediată a benzii, în cazul în care apare vreo problemă în timpul antrenamentului. Doar trecând printr-o astfel de experiență și îți vei da seama cât de prețioasă este funcția de siguranță.

29 Comentarii
 1. Raspunde
  Rodica Mihai
  mai 21, 2017 la 10:48 pm

  Interesante sfaturile dumneavoastra care trebuie recitite ca sa le memorezi, sa le intelegi, mai ales de cei aflati la prima achizitie! De ce nu ati lasat posibilitatea de Copy-Paste a textului pentru ca cei interesati de subiect sa-si poata face un fisier cu date pe care sa le parcurga cand au timp?! Chiar si cu acest mare minus, va multumesc pentru indrumari!

  • Raspunde
   Fitness Master
   mai 22, 2017 la 11:08 am

   Am luat în considerare faptul că informațiile pot fi actualizate periodic și din moment ce suntem într-o perioadă în care internetul poate fi accesat de oriunde și oricând, preferăm ca utilizatorii să revină pe site. Ei pot interacționa prin intermediul comentariilor cu ceilalți cumpărători sau amatori de fitness. Oricât de utile ar fi informațiile, părerile vizitatorilor pot fi de foarte multe ori mai utile!

   Puteți salva această pagină ca semn de carte(bookmark) în browserul pe care îl folosiți pentru a vă fi mai ușor să reveniți pe site ori de câte ori dorițo să recitiți ghidul nostru!
   Vă mulțumim și noi pentru mesaj!

 2. Raspunde
  cris
  mai 27, 2017 la 6:26 pm

  Ce banda recomandati raport calitate pret pentru acasa? Multumesc.(pana in 2000 lei)

  • Raspunde
   Fitness Master
   mai 29, 2017 la 10:26 am

   Bună ziua, Cris. Cel mai bun raport calitate preț îl poți găsi la banda de alergat cu înclinare automată Energy Fit MT10A, care este redusă astăzi cu 54%. Ea se încadrează în bugetul maxim, fiind redusă de la 3.849 lei până la 1749 de lei. O poți comanda de aici. Printre caracteristicile sale speciale se numără înclinarea automată pe 12 nivele și faptul că prezintă un calculator care permite monitorizarea pulsului, a vitezei, distanței și caloriilor eliminate.

   Un avantaj semnificativ este reprezentat de faptul că vine în proporție de 95% asamblată în cutie, astfel că efortul depus pentru a o putea folosi pentru prima dată este minim.

   O altă sugestie potrivită pentru acasă este modelul Actuell T2200AF, care are boxe încorporate, taste pentru reglarea vitezei în funcție de ritmul dorit, dar și multiple programe de lucru, inclusiv celebrul Body Fat. Ca o diferență între cele două, prima suportă 130 de kg, în timp ce a doua doar 110 kg. După cum poți observa, am căutat doar benzi de alergat reduse, prețul pentru acest model fiind 1.899 de lei, redus de la 3.165. În plus, la produsele reduse beneficiezi și de transport gratuit.

   Sperăm că ți-am fost de ajutor! O zi frumoasă!

 3. Raspunde
  Cris
  iunie 8, 2017 la 10:58 pm

  Multumesc pentru raspuns!

 4. Raspunde
  Mioara Gavril
  iunie 20, 2017 la 11:57 pm

  Buna seara , va rog sa ma ajutați cu cateva recomandări in ce privește alegerea unei benzi de alergat.
  Cea mai buna .
  Va mulțumesc

  • Raspunde
   Catalin
   iulie 18, 2017 la 3:58 pm

   In caz ca nu ai cumparat una inca, iti recomand cea mai buna banda de alergat Energy Fit, redusa astazi cu peste 50%. 52, parca. Sper sa nu ma insel, insa nu vei avea prea des ocazia sa cumperi un model de peste 3000 de lei cu 1849.

   Eu o am la ai mei, caci in studio-ul meu din Cluj sigur nu avea cum sa incapa, insa daca ai un spatiu suficient de mare, atunci nu vei avea probleme cu depozitarea sa.

   De ce militez pentru acest model? Are functie de depliere automata, este foarte usoara si deosebit de silentioasa, are o cheie magnetica menita sa protejeze in cazul unui dezechilibru, suporta pana la 130 de kilograme ( suficient, zic eu), are un display foarte sf (dar nu e greu de umblat sau de citit pe el), plus ca are roti de transport, in cazul in care trebuie sa o plimbi de unul singur pana ii gasesti locul potrivit.

  • Raspunde
   Fitness Master
   iunie 21, 2017 la 11:10 am

   Bună ziua!

   Una dintre cele mai bune benzi de alergat pe care ti-o putem recomanda în acest moment este banda de alergare electrica NOVA 3.0 TECHFIT. Acest produs se află acum la reducere: http://www.fitnessmaster.ro/oferta/2-banda-de-alergare-electrica-nova-3-0-techfit/

 5. Raspunde
  Adina
  iunie 21, 2017 la 3:07 pm

  Va recomand banda de alergat Kondition HM-3800. Are un pret bun si pot spune ca merita toti banii. Eu nu aveam timp deloc sa merg la sala, am incercat cu alergatul in parc, dar dupa o perioada am constatat ca imi lua mult timp aceasta activitate, trebuie sa merg acasa, sa ma schimb, sa plec din nou, iar in mediul in care traim acum, pot spune ca e destul dificil sa ai un stil de viata sanatos.

  M-am hotarat sa-mi iau o banda de alergat pentru ca imi doream neaparat sa fac miscare. O folosesc in fiecare dimineata inainte de a pleca spre munca, ma revigoreaza si imi da o stare de bine cu care imi incep fiecare zi.

  Am ales un Kondition pentru ca are numeroase functii pentru viteza si inclinare. Are un ecran digital pe care iti afiseaza timpul, distanta parcursa, caloriile consumate si pulsul. In total cred ca are undeva la vreo 12 programe de antrenament, nu le-am folosit pe toate. Este usor de strans si de montat, greutatea este mica si o poti depozita fara probleme, nu ocupa spatiu mult din apartament, daca la asta va ganditi atunci cand ezitati sa cumparati o banda de alergat.

  Materialul este de o calitate foarte buna, aderent cu incaltamintea pentru sport, iar manerele au invelis care impiedica alunecarea mainilor
  .
  Cred ca sportul este foarte important, de cand am aceasta banda de alergat, ma simt mult mai bine si o recomand cu toata increderea, merita toti banii.

 6. Raspunde
  olaru mircea
  iunie 23, 2017 la 7:13 pm

  pretul este exagerat
  eu voi incerca s-o fac singur fara electricitate
  cred ca ma v-a costa sub 200 lei
  ar putea asociat un electromotor de masina dar cu circuite inverse, de franare (vezi ing. Costica Obreja pe FB)

  • Raspunde
   Fitness Master
   iunie 26, 2017 la 9:38 am

   Buna dimineata,

   Da, s-a mai incercat o astfel de varianta insa sunt diferite probleme si cand nu esti specialist, e dificil sa o folosesti.

   Totusi, asteptam cu mare interes rezultatul dumneavoastra. Sunt foarte curios despre cum arata o banda de alergat custom, realizata in atelierul unui roman 🙂

 7. Raspunde
  Adina
  iulie 2, 2017 la 12:26 pm

  Buna ziua! Imi puteti recomanda o banda de alergat la un pret maxim de 1000 lei? Va multumesc anticipat!

  • Raspunde
   Fitness Master
   iulie 5, 2017 la 11:45 am

   Buna ziua, Adina.

   Daca iti doresti o banda de alergare de pana in 1000 de lei, noi iti recomandam modelul inSPORTline Excel Run, disponibil la pretul de 979 de lei.

   Nivelurile functionale pentru Nordic Walking o recomanda, in special pentru persoanele care doresc sa arda mai multe calorii in timpul antrenamentelor. De asemenea, este apreciata pentru ca reuseste sa lucreze toate grupele de muschi, atat in zona inferioara, cat si in zona superioara. Este stabila prin sistemul magnetic de franare, avand si avantajul constructiei pliabile.

   Suporta pana la 100 de kiligrame, iar latimea este destul de ampla, de aproximativ 32,5 cm. In bugetul expus de tine, acesta pare cel mai bun model de banda de alergare.

   Spor la cumparaturi!

 8. Raspunde
  Mihaela
  iulie 25, 2017 la 7:00 pm

  Avand in vedere ca deja suntem in sezonul cald si toata lumea merge la mare, inca din iarna m-am gandit ca timpul meu este destul de limitat si sigur nu o sa ajung la sala, asa ca mi-am cumparat o banda de alergat.

  Am optat pentru banda si nu pentru bicicleta pentru ca mi se pare mai eficienta. Am luat modelul Kondition pentru ca avea un pret avantajos, iar caracteristicile ei imi indeplinesc cerintele si nevoile. Este usor de depozitat in apartament si nu ocupa foarte mult loc, viteza maxima este de 10, asa ca nu este cu nimic inferioare unei dintr-o sala de fitness.

  Pe display afiseaza timpul, distanta si caloriile consumate. Are un sistem de franare de urgenta, iar pentru o conditie fizica buna eu cred ca este osolutie foarte buna, mai ales daca nu ai timp sa mergi la o sala de fitness. Suporta pana la 100 de kg, asa ca daca doriti sa aiba mai mult, cel mai bine ar fi sa cititi dotarile inainte de a o achizitiona.

  • Raspunde
   Teodora Simion
   iulie 27, 2017 la 5:53 pm

   Buna, Mihaela. Despre care model Kondition este vorba? Sunt interesata si eu de acest brand si nu stiu care dintre ele ar fi mai fiabila si mai usor de montat.

   Eu am testat la o prietena o banda de alergat profesionala, insa cand mi-a spus cat a dat pe ea…m-am gandit ca mai bine ma lipsesc 😀

   Este vorba despre modelul Toorx TRX Tourer, cel cu 15 tipuri de antrenamente presetate. Ce sa va spun despre el, este absolut fenomenal acest model de banda pentru alergare, caci iti permite un antrenament complet in confortul propriei locuinte. Suprafata de alergare este suficienta, de 530 * 1480, iar sistemul de amortizare ofera un plus de siguranta. Ce sa va mai spun despre programele presetate, chiar iti ofera o experienta demna de cea pe care o resimti cand mergi intr-o sala de fitness de lux. Dar, pentru ca nu-mi permit momentan sa dau aproape 5000 de lei pe ea, caut si eu un model fiabil de la Kondition. Astept sfaturi.

   • Raspunde
    Mihaela
    iulie 31, 2017 la 2:02 pm

    Buna, Teodora.

    Eu am modelul Kondition HT-7700 FIT, cu inclinare automata. Ti-o recomand daca nu vizezi o banda de alergat cu un motor extrem de puternic. Adica viteza ei maxima ajunge la 16 km / ora, nu stiu daca este exact ceea ce ai visat. Nu este nici deosebit de scumpa, precum modelul Toorx TRX Tourer, adica eu am cumparat-o cu 2500 de lei si, din cate imi amintesc, aceea este aproape dublu ca pret.

    Nu are foarte multe tipuri de antrenamente, insa acea inclinare te va ajuta sa variezi cat mai mult tipul antrenamentelor, caci o poti controla sa aiba o panta de la 0 – 15 %. Asa, ca alte functionalitati ce ti-ar putea fi utile, ma gandesc la sistemul de franare de urgenta si la display-ul compact, insa care iti afiseaza cam tot ce ai nevoie – puls, viteza, distanta si calorii consumate.

    Sper ca ti-am fost de ajutor.

 9. Raspunde
  Dana serban m
  august 8, 2017 la 5:05 pm

  Buna.As avea nevoie de o recomandare pt.o banda de alergat pe care sa o putem folosii toti din familie, respectiv sa fie de dimensiuni de aproximativ 50/150 si 130 kg.semiprofesionala sau profesionala si buget de aprox.2.000 lei.multumesc

 10. Raspunde
  Dana serban m
  august 9, 2017 la 4:32 pm

  Buna.as opta pt.fittronic d500.ma intereseaza daca dupa perioada de garantie se defecteaza unde ma indrumati pt.service?eu sunt din Bistrita.multumesc

  • Raspunde
   Fitness Master
   august 9, 2017 la 5:13 pm

   Buna ziua,

   De garantie se ocupa emagul. Daca o sa aiba probleme, semnalati acest lucru si o vor prelua ei de la domiciliul dumneavoastra. Cam asa se intampla cu orice banda de alergare din oferta lor, nu doar cu modelul ales de dumneavoastra.
   Per ansamblu, D500 este o banda de alergat foarte buna.

 11. Raspunde
  Mihaela
  august 11, 2017 la 3:26 pm

  Eu am cumparat Actuell t2000i si sunt foarte multumita de ea. Singurul neajuns pe care il vor remarca anumite persoane este legat de greutatea pe care o sustine, care este limitata la 110. Pentru mine a fost de ajuns, insa mi se pare ca la o banda de alergat care, in anumite momente, are un pret de circa 2500 de lei, ar trebui ca ea sa suporte si mai mult. Opinie personala. Totusi, am cumparat-o pentru – programele presetate, in nr de 12, pentru faptul ca vine 95% asamblata in cutie ( un aspect foarte important, fiti atenti!), pentru ca are o cheie magnetica anti dezechlibrare, portul de MP3 si pentru programul Body Fat.

  Destule functii, nu este asa? Totusi, acum trebuie sa caut ceva pentru prietena mea cea mai buna, si ea nu este foarte convinsa ca ar vrea o banda de alergat scumpa, ci ar miza pe una mai ieftina, mai ales ca e singura si o sa o foloseasca doar pentru ea. Voiam sa-i sugerez banda de alergare electrica INRED MTE602 1.5 CP. A incercat-o cineva?

 12. Raspunde
  Pirnog Alexandra
  august 15, 2017 la 8:39 pm

  Buna seara,

  As vrea sa va intreb, cum as putea procura o cheie (magnetica) pentru o banda de alergare Prorun?
  Astept cu interes raspunsul dvs.
  Multumesc anticipat!

  • Raspunde
   Fitness Master
   august 16, 2017 la 9:32 am

   Buna ziua,

   Mai dificil de gasit online accesorii de acest gen. Cel mai sigur, mergeti intr-un magazin de articole sportive gen Decathlon si intrebati la raion, posibil sa gasiti chiar la ei sau sa fiti indrumata catre un magazin de profil. Prin cheie magnetica va referiti la cheia de siguranta a benzii de alergare, nu?

 13. Raspunde
  Lucian
  septembrie 4, 2017 la 11:20 pm

  Buna seara,ce banda de alergare imi recomandati pt o sala de aerobic.
  Multumesc.

  • Raspunde
   Fitness Master
   septembrie 5, 2017 la 11:44 am

   Aerobicul este ceva mai complex, in general nu are stransa legatura cu miscarea pe care o faci pe banda de alergat. Totusi, exista moduri in care poti combina cele doua activitati pentru a avea un mod de antrenare mult mai epuizant.
   In mod normal, o banda potrivita pentru aerobic este o banda care are urmatoarele doua caracteristici:
   este electrica: functioneaza independent, are trepte de viteza, deci poti regla viteza de miscare a benzii;
   sa aiba o suprafata de lucru cat mai mare: pentru a permite desfasurarea miscarilor de aerobic in timp ce banda functioneaza;

   Daca nu puneti accent pe aerobic chiar si in timpul ce se foloseste banda, ci doar pe fitness ca activitate, atunci puteti alege orice tip de banda de alergat.
   Noi, personal, va recomandam unul dintre urmatoarele doua modele:
   1. Banda de alergat electrica FitTronic G4000
   2. Banda de alergat electrica FitTronic D100

 14. Raspunde
  Mihaela
  septembrie 5, 2017 la 5:52 pm

  Voiam sa va intreb daca stiti cumva ce are atat de special banda de alergare electrica profesionala TRM 811 PRECOR de are un pret atat de mult diferentiat de al celorlalte?

  Si de ce nu este inclusa in topul vostru? As vrea sa stiu in principal cu ce anume se diferentiaza fata de banda pentru alergare Toorx TRX Toure si modelul Nordic Track, USA C990, modelul cu tableta incorporata. Ma puteti ajuta?

 15. Raspunde
  Oana
  septembrie 21, 2017 la 9:02 pm

  Buna seara! Imi puteti recomanda va rog o banda pentru un buget de 1400-1500 lei? Stiu ca pretul este destul de mic, dar imi doresc o banda care sa nu fie zgomotoasa si sa aiba inclinatie macar de 2-3 nivele.Multumesc frumos!Oana

  • Raspunde
   Fitness Master
   septembrie 22, 2017 la 9:59 am

   Banda de alergare electrica Actuell t2000i este ceea ce ai nevoie. Se incadreaza la limita in bugetul tau, are un mecanism manual de inclinare, un ecran ce iti va afisa in timp real valori precum pulsul, timpul petrecut pe banda, viteza, distanta parcursa sau caloriile. Mai multe detalii despre aceasta banda de alergat gasesti aici.

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled